[Under Construction]       Gaspersz-Afbouw

   

 

 

 

Restauratie / Renovatie


De renovatie schilder kan ook restauraties uitvoeren deze zijn meestal heel duur vanwege het speciale materiaal en de technieken die worden gebruikt. Als een renovatie of restauratie goed is uitgevoerd, is het soms mogelijk dat het object compleet is veranderd. De term renovatie schilderwerk wordt ook wel gebruikt voor geheel moderniseren van een bestaande panden.


Er zijn vele voorbeelden van renovatie schilderwerk, zoals monumentale panden, die onder monumentenzorg vallen, weer in oude glorie herstellen, waarbij wel aan de hedendaagse veiligheidseisen en levensstandaard wordt voldaan. Bijvoorbeeld oude grachtenpanden en boerderijen worden op zo'n manier voor het nageslacht gespaard.


Veel oude molens worden gerenoveerd, soms alleen als toeristische trekpleister, soms ook om weer professioneel gebruikt te kunnen worden als korenmolen of voor polderbemaling.


De renovatie schilder verft onderdelen van een gebouw of constructie om het te beschermen tegen corrosie, weersinvloeden en andere agressieve vormen van aantasting van de ondergrond. Het is tevens de aangewezen manier van verfraaiing, omdat verf in een veelheid aan kleuren geleverd wordt. Ook een transparante afwerking met lak of beits kan deze vakman verzorgen. Het laatste doet men als het onderliggende materiaal te mooi of te kostbaar is om met een kleurlaag te verbergen. Naast schilderen houdt hij zich vaak ook nog bezig met behangen, structuren en glas zetten.

                                                                                                     

 

 

 

 Foto buitengevel  Stucwerk

 

 tegelwerk

 

 

 

 

Even geduld...

 

 

 

 

 

Detailfoto's


Op deze pagina laat ik u enkele details zien waarop u kunt letten bij de aanschaf en inrichting van een nieuwe badkamer. Ook kunt u aan deze details een goede tegelzetter herkennen.

Als u bijvoorbeeld kiest voor een hoekbad, dan is het handiger om het plateau achter het bad te verhogen. Er blijft dan minder water op staan en u kunt er gemakkelijker bij met schoonmaken.
Ook kunt u er voor kiezen om op dit plateau weer gebruik te maken van vloertegels zoals op de foto's. De kleur van de vloer komt dan weer terug.


 

 

 

 

 

 

 

Ik heb het een en ander opgezet,dan heb je wat materiaal.

Het invullen van deze foto's en omschrijving daar wil ik bij zijn Thank's

 

 

 

 

 

 

Kvk
Btw